Yrityksesi menestys riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin onnistutte myynnissä. Onnistumisen taustalta löytyy aina yhteinen nimittäjä. Ihmiset. Kuinka autat heitä onnistumaan?

Katso keskiviikkona 3.6. pitämämme webinaarin tallenne täyttämällä oheinen lomake.

Webinaarissa opit muun muassa, kuinka:

  • Johdat myyntiä johtamalla ihmisiä yksilöinä
  • Autat myyjiä kehittymään järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti
  • Seuraat myyjien edistymistä yhteisesti sovittujen mittareiden pohjalta
  • Hyödynnät CRM-järjestelmää myyjien valmentamisessa

Myynnissä menestyksen taustalta löytyvät aina ihmiset. Johdit sitten kokenutta myyntiorganisaatiota, pientä myyntitiimiä tai joukkoa kokemattomia myyjiä, kehittämällä myyjiä yksilöinä voit saada aikaan näkyviä tuloksia.

Kuitenkin vain harva myyntiorganisaatio kehittää myyjiään yksilöllisesti. Suurin osa käyttää luokkahuonetta edelleen pääasiallisena keinona kehittää myyjien osaamista. Mistä myynnin valmentavassa johtamisessa on kyse? Otetaan selvää.

Webinaarissa emme jää vain teorian tasolle, vaan näytämme myös käytännön esimerkin siitä, kuinka asiat hoituvat CRM-järjestelmässä.

Katso tallenne

Katso tallenne täyttämällä lomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Otamme Biitillä yksityisyydensuojasi vakavasti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täältä.

Webinaarin ohjelma

Pia Hautamäki, Myynnin johtamisen yliopettaja, tutkija, Tampereen ammattikorkeakoulu: Valmentava johtajuus arjessa

Tutkimukset osoittavat, että asiakkaiden kompleksisten ja globaaleiden tarpeiden myötä myyntijohtajan rooli on tärkeämpi kuin koskaan ennen. Kuitenkin näyttää siltä, että usein uusi myyjä joutuu hyppäämään veteen yksin ja ilman pelastusrengasta. Millaista voisi olla valmentava johtajuus arjessa, joka mahdollistaa uudistumista ja onnistumista asiakkaiden kanssa?

Timo Ylikangas, Customer Success Executive, Biit Oy: Myynnin valmentava johtaminen

Myyjät ovat yksilöitä, joilla kaikilla on omat vahvuutensa. Parhaaseen tulokseen päästään, kun nämä asiat otetaan huomioon heidän johtamisessa ja autetaan myyjiä kehittymään huomioiden heidän yksilölliset tarpeensa. Kuinka tämä onnistuu?

Mikko Leskinen, Partner, Biit Oy: CRM-järjestelmän rooli ihmisten johtamisessa

Myyntiprosessin aikana kertyy valtavasti dataa, joka tulisi saada CRM-järjestelmään talteen. Esityksessä kerromme, kuinka CRM-järjestelmää ja sinne kertynyttä dataa hyödynnetään myös myyjien yksilöllisessä johtamisessa. Kuinka esimerkiksi data ja mittaristot voidaan tuoda ihmisten johtamisen tueksi?

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka osallistun webinaariin?

Jos olet ilmoittautunut oheisella lomakkeella, saat noin puoli tuntia ennen webinaarin aloitusta linkin, jonka kautta voit osallistua webinaariin.

Pitääkö minun asentaa jotain ohjelmia?

Ei. Käyttämämme WebinarJam-ohjelmisto ei vaadi erillisen ohjelman asentamista.

Entä jos en pääsekään osallistumaan?

Ei hätää. Tallennamme webinaariin sekä lähetämme sinulle jälkikäteen linkin, jonka myötä pääset kuuntelemaan webinaarin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Katso tallenne