Törmäämme monesti mielikuvaan, jonka mukaan Salesforce sopisi ennen kaikkea suuryrityksille. Tässä webinaarissa kumoamme tämän usein esitetyn väitteen ja kerromme, kuinka myös pk-yritys voi saada Salesforcen järjestelmästä irti paljon enemmän – muutakin kuin vain “perinteiset” CRM:n ominaisuudet.

Todellisuudessa meidän satojen asiakkaiden joukosta löytyy paljon pk-yrityksiä, jopa lukuisia pienyrityksiä. Miksi he ovat valinneet Salesforcen? Minkälaisia kokemuksia heillä on Salesforcen käytöstä?

Tarkastelemme Salesforcen kanssa järjestämässämme webinaarissa järjestelmää puhtaasti pienten ja keskisuurten yritysten näkökulmasta. Minkälaisia mahdollisuuksia Salesforce tämän kokoluokan yrityksille tarjoaa? Minkälaisessa tilanteessa Salesforce on paras vaihtoehto? Mihin kaikkeen Salesforce taipuu perinteisen CRM-järjestelmän lisäksi?

Kuten lukuisat asiakkaamme ovat jo vuosien varrella huomanneet, Salesforce ja pk-yritys on usein lyömätön yhdistelmä ja mahdollistavat mm. lukuisten eri sovellusten tuomisen saman alustan päälle. Ilmoittaudu mukaan webinaariin, niin kuulet miksi.

Kerromme webinaarissa vastaukset muun muassa kysymyksiin:

  • Sopiiko Salesforce pk-yritykselle?
  • Miksi pk-yrityksen kannattaisi valita Salesforce?
  • Miksi pk-yritykset saattavat saada Salesforcesta irti jopa suuryrityksiä enemmän?
  • Mihin kaikkeen Salesforce pystyy “perinteisen” CRM:n lisäksi?

Voit katsoa 1.10. pitämämme webinaarin tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Yhteistyössä:

Salesforce logo

Katso tallenne

Katso tallenne täyttämällä lomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Otamme Biitillä yksityisyydensuojasi vakavasti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täältä. Voimme jakaa webinaarin osallistujalistan myös kumppanimme kanssa.

Webinaarin ohjelma:

  • Keith McCabe, Salesforce: What are forward thinking SMB companies doing to stay ahead of competition? – This decade will be one of rapid transformation. How can SMB companies stay ahead of competition in this turbulent environment by utilizing technology?
  • Sasu Olli, Biit Oy: Muutakin kuin CRM – Mitä kaikkea Salesforcella voi tehdä? – Salesforce on tunnettu erityisesti CRM-järjestelmänä, mutta lukuisat asiakkaamme käyttävät sitä myös muiden liiketoiminnan prosessien automatisointiin ja tehostamiseen. Mitä kaikkea PK-yritys voisi Salesforcen avulla tehdä?
  • Juho Ojuva, Mekitec: Case Mekitec – Miksi noin viiden miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä röntgenlaitevalmistaja valitsi Salesforcen?

Esiintyjät

Juho Ojuva, Vice President, Commercial Operations, Mekitec

Juho Ojuva vastaa Mekitecin asiakasrajapinnasta globaalisti. Hänen yli kymmenen vuoden kokemus röntgenteknologiasta, siihen liittyvästä kaupallisesta liiketoiminnasta ja myynti-, markkinointi- ja huolto-organisaatioiden johtamisesta on toiminut pohjana, kun Mekitec vuonna 2018 lähti kehittämään Salesforcesta maailmanluokan tasoista liiketoiminta-alustaa.

Keith McCabe, Senior Regional Vice President Sales – Nordics, Salesforce

Salesforcen pk-markkinoista Pohjoismaissa vastaava Keith on työskennellyt Salesforcella yli kymmenen vuotta ja tänä aikana auttanut lukuisia erilaisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa Salesforcen teknologioiden avulla.

Sasu Olli, Sales Solution Consultant, Biit Oy

Sasu Olli on Lontoosta Helsinkiin palannut myyntimies, joka innostuu uusista asiakkaista ja erilaisista yrityksistä. Sasun työpäivät täyttyvät asiakastapaamisista ja asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka osallistun webinaariin?

Täytä oheinen lomake ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Kannattaako minun ilmoittautua, jos en ole varma ehtimisestäni?

Ehdottomasti! Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

Tarvitseeko minun asentaa koneelle jotain ohjelmia?

Ei tarvitse, käyttämämme WebinarJam-sovellus toimii selaimessa.

Katso tallenne