Pääset katsomaan 10.3.2021 pitämämme webinaarin tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Kun oma työ tuntuu merkitykselliseltä sekä työn haastavuus kasvaa samaan tahtiin omien kykyjen kanssa, on lopputulos yleensä erinomainen. Kuinka myyntijohtaja voi omalla johtamisellaan ja esimerkillään auttaa myyjiä saavuttamaan tämän tasapainoisen flow-tilan, joka näkyy väistämättä myös viivan alla?

Webinaarissa perehdytään myyjien valmentavaan johtamiseen. Webinaarissa lähdetään liikkeelle kysymyksestä, kuinka myyjien fiilis saadaan nostettua haastavien aikojen jäljiltä takaisin huipputasolle? Kysymykseen vastaavat Trainers’ Housen Marko Lehtinen sekä Biitin Lauri Kurki.

Webinaarissa käydään läpi muun muassa:

  • Mitä eroa on myynnin ja myyjien johtamisella?
  • Minkälainen myyntijohtaja saa tiiminsä tekemään huipputuloksia?
  • Kuinka lähellä myyjiä ja asiakkaita myyntijohtajan tulee työskennellä?
  • Minkälaisia työkaluja myyntijohtaja tarvitsee johtamisen tueksi?

Yhteistyössä:

Trainers' House logo

Katso tallenne

Katso tallenne täyttämällä lomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Otamme Biitillä yksityisyydensuojasi vakavasti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täältä.

Viisi askelta parempiin tuloksiin

Webinaarissa esitellään myös viiden askeleen ohjelma, jota seuraamalla myyntijohtaja voi siivittää koko organisaationsa parempiin tuloksiin.

  • Askelmerkki 1: Selvitä, mihin myyjät käyttävät aikaansa. Kuinka paljon he oikeasti viettävät aikaa asiakkaiden parissa?
  • Askelmerkki 2: Selvitä myyjien työskentelyä seuraamalla, millä tasolla myynnin tekeminen organisaatiossasi todellisuudessa on.
  • Askelmerkki 3: Laadi myyjille yksilöllinen 121-valmennusohjelma, jonka avulla autat heitä kehittymään järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti.
  • Askelmerkki 4: Luo tarkka näkymä nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, jotta voit ennustaa tulevaisuutta ja tehdä ajoissa tarvittavat muutokset tavoitteisiin pääsemiseksi.
  • Askelmerkki 5: Hanki itsellesi mentori tai sparraaja, joka tietää myynnin ja myyjien johtamisesta vähintään yhtä paljon kuin sinäkin.

Webinaarin esiintyjät

Marko Lehtinen, myyntijohtaja & valmentaja, Trainers’ House

Peräti kolmentoista vuoden ajan Trainers’ Housessa erilaisissa rooleissa työskennelleellä Marko Lehtisellä on kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta, muutosten läpiviennistä, strategiatyöstä sekä vaikuttamisesta. Lisäksi on valmentanut yli kuudessasadassa tilaisuudessa eri alojen ammattilaisia.

Lauri Kurki, Chief Commercial Officer, Biit Oy

Lauri Kurjella on monipuolista kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta ja myynnin konsultoinnista. Hän suhtautuu erityisen intohimoisesti nopeasti muuttuvaan ostokäyttäytymiseen, tekoälyyn ja pelillistämiseen myynnissä ja myynnin johtamisessa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka osallistun webinaariin?

Webinaari järjestettiin 10.3.2012. Voit katsoa tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Katso tallenne