Me Biitillä käytämme Salesforcea käytännössä kaikkeen paitsi laskutukseen. Myös lukuiset asiakkaamme hyödyntävät sitä moniin eri käyttötarkoituksiin. Tässä webinaarissa kerromme, miksi sinunkin kannattaisi laajentaa Salesforcen käyttöä ja miten se on mahdollista.

Salesforce mielletään edelleen monesti asiakkuudenhallintaan tarkoitetuksi CRM-järjestelmäksi, mutta todellisuudessa se on paljon muutakin.

Se taipuu oikeastaan mihin tahansa tarpeeseen myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä, liiketoiminnan digitalisoinnista, tulevaisuuden ennustamisesta ja ylivertaisten asiakaskokemusten tarjoamisesta jopa henkilöstön kehittämiseen.

Pureudumme webinaarissa ennen kaikkea kysymykseen, miksi ja miten Salesforcen käyttöä kannattaa kehittää ja laajentaa varsinaisen käyttöönoton jälkeen.

Tämä webinaari on suunnattu kaikille Salesforcea jo käyttäville ja siitä kiinnostuneille. Käymme lukuisten käytännön esimerkkien kautta läpi niitä mahdollisuuksia, joita Salesforce laajana teknologia-alustana tarjoaa.

Pyrimme tarjoamaan kattavan paketin erilaisia vaihtoehtoja, joihin tarttumalla Salesforcesta voi repiä käyttöönoton jälkeen irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Webinaarissa käydään läpi muun muassa:

  • Mikä on IT-strategia ja miten se auttaa kehittämään liiketoimintaa?
  • Mihin kaikkeen Salesforce teknologia-alustana taipuu?
  • Miten Salesforce saadaan tukemaan yrityksen strategiaa ja tavoitteita?
  • Kuinka Salesforcen käyttöä kannattaa kehittää ja laajentaa käyttöönoton jälkeen?

Webinaari järjestettiin 2.11.2021. Voit katsoa tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Yhteistyössä:

Salesforce logo

Katso tallenne

Katso tallenne täyttämällä lomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Otamme Biitillä yksityisyydensuojasi vakavasti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täältä. Voimme jakaa webinaarin osallistujalistan myös kumppanimme kanssa.

Webinaarin ohjelma:

  • Tommi Pollari, Salesforce: Salesforcen monet kasvot – Maailman johtavan CRM-järjestelmän lisäksi Salesforce on monipuolinen alusta liiketoiminnan digitalisoimiseen. Tommi käy esityksessään läpi, mitä kaikkea Salesforcella voi tehdä ja esittelee mielenkiintoisia tuoreita esimerkkejä järjestelmän monipuolisesta hyödyntämisestä maailmalta.
  • Mikko Cavenius, Biit: Salesforce osana yrityksen IT-arkkitehtuuria – Kuinka Salesforce rakentuu ja rakennetaan osaksi yrityksen kokonaisarkkitehtuuria? Entä kuinka Salesforcen kehityksen kanssa kannattaa edetä, jotta siitä saadaan liiketoiminnan kannalta merkittäviä tuloksia?
  • Jooel Friman, Kasvuryhmä: Case Kasvuryhmä – Kasvuryhmä on hyvä esimerkki Salesforcen tavoitteellisesta kehityksestä. Jooel kertoo, kuinka he toimivat Salesforcen kanssa ja mitä hyötyjä ovat siitä saaneet.

Esiintyjät

Jooel Friman, CTO, Kasvuryhmä

Jooel on teknologialähtöisen kehittämisen moniosaaja. Hänen roolinsa on varmistaa, että ihmiset, toimintatavat ja asiat toimivat ja kehittyvät koko ajan paremmiksi teknologiaa hyödyntäen.

Tommi Pollari, Sr. Solution Engineer, Salesforce Finland

Tommilla on useiden vuosien kokemus eri toimittajien teknologioista ja hänen työtään on auttaa suomalaisia yrityksiä pienistä suuriin hyödyntämään Salesforcea mahdollisimman tehokkaasti ja monipuolisesti.

Mikko Cavenius, VP of Sales & Business Architecture, Biit Oy

Mikolla on pitkä kokemus erilaisista IT-rooleista aina projektipäälliköstä tuotekehitykseen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka osallistun webinaariin?

Webinaari järjestettiin 2.11.2021. Voit katsoa tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Katso tallenne