Biit logo

Ohjaako myyntiäsi mutu vai data?

– Opas myynnin johtamiseen tiedolla

Lataa tästä opas!
biit salesforce konsultointi
biit salesforce ratkaisut

Ohjaako myyntiäsi mutu vai data?

– Opas myynnin johtamiseen tiedolla

Meillä kaikilla on tavoitteita, eikö totta? Kaikilla myynnin parissa työskentelevillä on esimerkiksi selkeät myyntitavoitteet. Tietyssä ajassa pitää pystyä myymään tietyn verran.

Meillä on selkeä tavoite, mutta miten me saavutamme sen? Usein tavoitteen ja lopputuloksen välissä on musta laatikko. Laatikkoon kerääntyy kaikki ne asiat, joita teemme tavoitteemme eteen. Koska emme näe laatikon sisälle, emme tiedä teemmekö riittävästi oikeita asioita.

Entä jos voisimme avata tuon mustan laatikon ja ohjata tekemistämme niin, että voisimme koko ajan seurata tavoitteen toteutumista ja varmistaa tekevämme oikeita asioita oikeaan aikaan oikealla tavalla?

Tästä on kyse myynnin johtamisessa tiedolla.

Koska myynti on aina lopulta numeropeliä, niin tässä ilmaisessa oppaassa tarkastellaan yksinkertaisten käytännön esimerkkien avulla, kuinka numeroita käytetään myynnin johtamiseen, jotta myyntitavoitteet saavutetaan – ja usein jopa ylitetään.

Täytä oheinen lomake ja lataa ilmainen ”Ohjaako myyntiäsi mutu vai data? – Opas myynnin johtamiseen tiedolla”, niin otat jättiharppauksen kohti mustan laatikkosi avaamista.

Lataa opas

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Otamme Biitillä yksityisyydensuojasi vakavasti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täältä.